U BENT AUTOHANDELAAR, ZAAKVOERDER, FLEETMANAGER

Autohandelaar?


Als autohandelaar wil u natuurlijk uw auto's zo goed mogelijk aan uw klanten voorstellen. GT Cleaning kan uw pas binnengekomen auto's showroomklaar zetten. Ook een auto die enige tijd in de showroom staat moet af en toe weer op punt gezet worden. Een wagen die na een herstelling terug aan de klant afgeleverd wordt kan misschien ook en grondige poetsbeurt gebruiken? Een verkochte wagen tiptop aan uw klant bezorgen? Als u deze taken aan ons overlaat heeft u meer tijd voor uw kerntaken: auto's verkopen en uw eigen klanten verder helpen.

Zaakvoerder? Fleetmanager?


U heeft bedrijfswagens in dienst. Deze zijn een uithangbord voor uw bedrijf. Uiteraard zal u willen dat deze wagens steeds een verzorgde indruk nalaten op de weg en bij uw klanten. Ook de bestuurders zullen met plezier de weg op gaan! GT Cleaning komt bij u ter plaatse met alle nodige materialen om uw wagenpark perfect te onderhouden. 

U heeft een leasingwagen die moet binnengeleverd worden? Vermijd boetes of extra toeslagen voor kleine lakschade. GT Cleaning kan de wagen in perfecte afleverstaat brengen, zodat u de wagen met een gerust gemoed bij de leasingmaatschappij kan afleveren. 

HOE WIJ TE WERK GAAN


Als zaakvoerder heeft u geen tijd te verliezen. Zelf de auto's naar een andere plaats brengen kost tijd en geld.  GT Cleaning komt bij u ter plaatse. Samen kiezen we het geschikte moment om uw wagens de nodige zorgen te verlenen. U heeft een vergadering waarbij de wagens van uw personeelsleden op het bedrijf zijn? U heeft een sluitingsdag? U heeft net een levering van een aantal wagens? Ideale timing! .Als wij een water en elektriciteitsaansluiting kunnen gebruiken, hebben wij verder niets nodig. Wij komen ter plaatse met alle nodige materialen. Als de weersomstandigheden het toelaten werken wij in open lucht. Kunnen wij bij u overdekt werken bij slechte weersomstandigheden? Dan zijn wij permanent ter beschikking..Wij voeren voor u punctuele opdrachten uit, tegen uurtarief. Heeft u liever een vooraf afsproken prijs? Dat is mogelijk. U krijgt een op maat gemaakte prijsbepaling.

Wenst u op vastgestelde, terugkerende momenten gebruik  te maken van onze diensten? Samen bouwen we voor u een pakketformule uit die perfect aansluit bij uw wensen.

Alles is bij ons bespreekbaar!